Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Gränsla järnhästen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
16 december, 2017 Magnus Frischenfeldt

Gränsla järnhästen.

Att cykla inne har sin charm, att cykla inne i grupp kan vara riktigt roligt. Idag hoppande jag upp på spinningcykeln och avverkade ett 60 minuters intervallpass på gymmet.

Jag förundras av många som sitter på spinningcyklarna utan att ens svettas en droppe, från mig rinner det floder hur kan det vara möjligt?

Jag har fått för mig att intervallpass på spinningcykel är ett av de träningssätt som snabbt förbättrat kondisen och som bonus förbränningen av dödköttet som ingen vill ha, rätta mig om jag har fel. I vilket fall så känns det förjäkla bra efter ett pass på spinningcykeln svettig och slutkörd….

Jag ska vara redo för cykelsäsong 2018..!!!