Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Dökött | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
15 december, 2017 Magnus Frischenfeldt

Dökött

Träningsångest och lathet resulterar i en sak… VIKTUPPGÅNG…!!

Det går löjligt fort att slappa till sig och känna sig allt annat än stark. Man kan inte skylla på någon annan än sig själv så valet är ju ganska lätt…UTNYTTJA GYMKORTET..!!

Bara jag kommer igång så får jag så mycket gratis. Oftast tycker jag att det är enklare när jag har något att se fram emot. Tidigare var det Vasaloppet under vintern som var det stora men förra året och i år har jag valt att inte ställa mig på startlinjen. Den stora ändledningen är avsaknaden av snö. Där jag bor är det inte enkelt att få snötid. Om jag visste att det skulle bli en bra vinter med masar av snö skulle jag satsa, men att tillbringa timme efter timme i stakmaskinen på gymet är inte min grej så nu är jag någonstans mitt emellan och vet inte riktigt vad jag ska träna.

Vad jag vet är att det kommer bli en hel del cykel så det lär bli en hel del spinningpass samt att trainern i stugan kommer att gå varm. Tanken är ett antal MTB lopp land annat Lidingö MTB där Starkmagasin är en sponsor samt några landsvägslopp som Siljan runt och förhoppningsvis Vätternrundan.

Nu ska jag sätta mig på spinningcykeln och köra intervaller i en timme… Det är sjukt svettigt.

Ge inte upp besegra latheten…. (försöker jag intala mig själv)