Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Nu jäklar får jag rycka upp mig. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
14 december, 2017 Magnus Frischenfeldt

Nu jäklar får jag rycka upp mig.

 

Hur sätter man igång efter långvarig träningsångest?

Det känns som om jag har gått på sparlåga under en längre tid och det är dags att komma igång igen…. Jag har något att se fram mot. MTB:n är rengjord och packad i kartong för att flytta till Gran Canaria.

På Gran Canaria är det va 18-22 grader på vintern och 1000 MTB leder att utforska. Om jag inte kommer igång där då vetifaan….

Nu ska jag ge järnet, fortsättning följer…