Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Maldiverna nästa. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 oktober, 2017 Magnus Frischenfeldt

Maldiverna nästa.

Nu sitter vi på Arlanda och hoppas på att få plats på Qatars flyg mot Doha och sedan Male på Maldiverna.

Det ser inte vidare ljus ut för flyget är fullbokat. Normalt är det inget problem om man har en biljett och kommer till incheckningen i tid. Nu åker vi på idbiljett och då gäller helt andra regler… Man får snällt stå och vänta och hoppas på att alla inte kommer eller glömt giltiga id-handlingar. Dessutom när man flyger id med Qatar så är det dresscode som gäller, nu står vi här uppklädda till tänderna med enormt bagage som innehåller två kiteutrustningar.

Nu har ni förstått att bloggen kommer att närmaste veckorna omvandlas till en reseblogg med massor av äventyr. Vill ni hänga på till Maldiverna följ bloggen, finns et nät ska jag försöka uppdatera dagligen.

Målet med resan är 10 dagars Kite med Surfbussen på ön Dhangethi i Ari atollen, förhoppningsvis massor av sköna dyk med Valhaj och Manta.

Första etappen på resan får vi veta om en timme, hamnar vi i Doha i morgon eller vaknar vi i egna sängar på Kungsholmen….

I morgon har vi svaret…

Tagged: