Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag är så jäkla stel..!! | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 oktober, 2017 Magnus Frischenfeldt

Jag är så jäkla stel..!!

Det här går inte längre jag måste göra något åt att jag är stel som en pinne…!!

Varje morgon rullar jag ur sängen med en kropp som värker, jag har problem med ryggen för att lårmuskler och höftbojarna är sjukt stela. Nu har jag googlat en del för tips och trix och kommit fram till lite olika lösningar.

För det första måste jag bli betydligt bättre på att stretcha efter träningspass, passa på när man är uppvärmd och när muskelfibrer trasats sönder av tung träning. I stugan har jag en rulle och en triggerboll men dom används inte vidare flitigt. Börja och sluta dagen med lite stretch hur svårt ska det vara…

Enkla knep som jag vet gör skillnad men det är ju så förbannat TRÅKIGT…!!

Inför tävlingar knaprar jag extra magnesium för att slippa kramp och kunna belasta muskler lite extra, när jag läst på nätet är det många som äter extra magnesium för att slippa värk i muskler, det kan vara värt att testa.

Jag återkommer med resultat..!!

Träna på..

Tagged: , , , , , ,