Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Simtävling inomhus vem trodde det skulle komma? | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
20 oktober, 2017 Magnus Frischenfeldt

Simtävling inomhus vem trodde det skulle komma?

Att jag skulle stå på en startpall i ett badhus trodde jag aldrig skulle hända men nu har jag även den erfarenheten och jag gillade det! Jag är inte den snabbaste delfinen i bassängen inte heller vänder jag så snyggt som de andra gör men det kommer.

Vi var en tapper skara simmare som stod på startpallen. Jag deltog i fyra grenar: 50 meter fritt, 50 meter bröst, 200 merit medla lag och 200 meter fritt lag. Resultatet blev två silver och två brons, inte illa för att vara första gången.

Nu kan jag inte riktigt stoltsera med att jag var sjukt snabb och att det var därför hamnade på prispallen vi är nämligen inte så många i min startgrupp. Startgrupperna är indelade i åldrar och jag hamnar inte längre i den unga gruppen.

Det var riktigt kul och jag ser fram mot nästa tävling, då kanske jag även vågar mig på fjäril och sådanadära snygga vändningar när man får kallsup och automatisk nässköld.

Tror ni att ni kan simma men vill lära er på riktigt, gå med i en klubb. Det är bra mycket roligare att göra saker tillsammans.

Simma lugnt..!!

Tagged: , , , , , ,