Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tillbaka i sadeln Vätternrundan nästa…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
18 oktober, 2017 Magnus Frischenfeldt

Tillbaka i sadeln Vätternrundan nästa….

Nu är jag tillbaka igen och har massor av utmaningar framför mig igen.

Efter en ganska trög sommar med en hel del skador och allmän trötthet så ska jag sakta men säkert sätta fart på döfläsket.

Jag har skrivit det förut och gör det igen, bästa sätt för motivation är att sätta mål. Jag har alltid haft något att sträva efter men har i princip nått de mål jag satt upp för mig själv. Hela grunden till bloggandet och träningen var att bevisa för mig själv att jag kunde klara en svensk klassiker. Nu har jag gjort det inte bara en gång utan två gånger, nästan tre men det föll på en avbruten tur runt Vättern.

För att ta revansch till mitt enda brutna lopp någonsin så tänker jag träna för att återigen trampa Vätternrundan. Nästa år är målet att förbättra min tid.

Jag har satt upp cykeln i trainern så nu är det bara att sätta igång…. INGA URSÄKTER.

Jag kan inte heller klaga på utsikten.

Nu vet ni var jag spenderar mina kvällar i stugan….

Tro inte att jag suttit still under sommaren jag har mer att berätta men det tar jag senare.

Träna på och sätt mål med träningen det motiverar.

Tagged: , , , , , ,