Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Med gummidräkt och paddlar. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 juni, 2017 Magnus Frischenfeldt

Med gummidräkt och paddlar.

Äntligen har openwatersäsongen börjat.

Idag blev det ett skönt premiärpass på ön. Det är ingen vidare värme i vattnet men vad gör väl det när jag har en dräkt från SPEEDO tajtare än mitt egna skinn… Med paddlar i högsta hugg, simmössa på och bojen från HEAD fäst runt midjan körde jag ett intervallpass.

Jag tror att varje vända var ca 150 meter det blev 10 st stegrande tempo i varje 150 meters vända.
Med insim och avsim blev det närmare 2 kilometer en helt ok start på utesäsongen…

Det är en lyx att ha klippor runt hörnet av stugan, det är bara att dra på sig dräkten traska eller springa 800 meter så har jag hela havet öppet framför mig…!!!

Fasen vad jag har det bra..!! Simma lugnt.

Tagged: , , , , , ,