Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Punka… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 juni, 2017 Magnus Frischenfeldt

Punka…

Man tar vad man har och löser problemet…

Allt går med lite vilja. Det är annat i skogen, jag hoppar inte runt bland stock och sten på cykeln med en morakniv i fickan.
Trots sol och sommar är det källaren på gymmet som gäller idag, tänkte se hur länge ryggen håller med lite sköna marklyft….

Tagged: , , , , , ,