Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Rygg axelpass. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 juni, 2017 Magnus Frischenfeldt

Rygg axelpass.

Trotsa känslan av lathet packa väskan och gå till gymmet…!! Så fort man är på plats brukar det flyta på och så gjorde det för mig idag.

Första passet på en vecka och det gick riktigt bra…!! 45 minuter intensivt rygg och axelpass med magövningar som mellanövningar.

Svettig som… det va riktigt skönt att svettas ur restprodukter från midsommarhelgen. Nu ska jag bara ta tag i kosten igen. Det blev storkok köttfärssås, perfekt att ha i frysen när man kommer hem stressad.

I morgon har jag möte med en dietist…. Spännande å se vad hon säger om min kosthållning.

Tagged: , , , , , ,