Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Lida Loop dagen efter…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
12 juni, 2017 Magnus Frischenfeldt

Lida Loop dagen efter….

På grund av värkande kropp, begynnande träningsverk, skrapsår och ett skadat knä lyckades jag somnade vid fyra i morse. Att sedan vakna med med träningsvärk är en skön känsla, ett betyg att jag tog ut mig i skogen igår. Med knakande leder och stel rygg är det bara att konstatera jag är inte är 20 längre…

Det är bara att hoppa upp i sadeln igen och trampa på.

Lida Loop var ett kanonlopp och jag kommer definitivt stå på startlinjen igen nästa år. Då vet jag dessutom vad jag har att vänta. Till nästa år ska jag träna bland rötter och stenar dessutom kommer Ryssbergens slalombacke att vara substitut till Lida Loops start. Ryssbergsbacken är både längre och brantare så det lär bli sjukt jobbigt.

Jag kan inget annat än rekommendera Lida loop med sina skogar, sjöar och steniga backar.

Här kommer lite bilder från loppet som Daniel Johnsson har tagit.

Starten för herrar elit.

Emil Lindgren och Calle Friberg som susade in på en andraplats. Emil blev 12:a

Matthias Wengelin och Henrik Sparr som kom in på 3:e plats. Matthias saknar placering.

Och så lite egobilder på mig…. min plats är ovesäntlig men jag kan garantera att nästa år kommer det att gå betydligt fortare…!!!

Rötter och sten var ett genomgående tema på loppet.

Det var tur att det även fanns platta grusvägar för återhämtning.