Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Back in business…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
10 juni, 2017 Magnus Frischenfeldt

Back in business….

En ny uppfräschad hemsida då är det dags att sparka liv i min blogg igen. Det var ett tag sedan det publicerades något men det är aldrig för sent att ta upp tråden igen. Bara för att det inte har postats något så har jag inte legat på sofflocket och latat mig…

Visserligen har jag nått upp till nästan alla mål jag satte då jag startade med bloggen. Det största målet var att genomföra en svensk klassiker och det har jag hunnit med två gånger… (nästan tre jag bröt mitt första lopp någonsin förra året som var Vätternrundan)

Sjukt kallt och blött. En lättnad när jag tog beslutet trots ett personligt nederlag.

Jag har sprungit Ångaloppet familj med mitt gudbarn Märta Bruce.

Även med hennes mamma Hanna Bruce.

Tunnelrun i Stockholm.

Siljan runt två gånger. Ena gången i regn men även en gång i strålande solsken med Ia Landeblad och Nikas Weise.

Sprungit Medoc marathon i Bordeaux klädd som Pippi Långstrump med Lars Frischenfeldt, Hanna och Jacob Bruce

Även cyklat i Bordeaux men då klädd i sverigedräkt…. Chefsredaktören Tomas Borgå som ståndaktig riddare.

Lidingöloppet 30 km med Tomas Borgå och Tomas Färnlöv.

Lidingö MTB med Tomas Borgå.

Tomas Borgå och jag lyckades dessutom med konststycket att springa Lidingö ultra 50 km dagen efter och hamnade då på Lidingöloppets wall of fame…..

Ja som sagt jag har inte legat på latsidan och laddar för nya utmaningar.

I morgon är det Lida loop MTB som gäller.

Det blir en nyutmaning jag inte provat, jag återkommer om loppet senare.

Hoppas att ni orkar att följa och bli inspirerad av mina bravader.