Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
På fast mark. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
4 maj, 2016 Magnus Frischenfeldt

På fast mark.

 

Nu är jag tillbaka….

De två veckorna har varit otroligt händelserika, så händelserika att jag inte har haft tid till att skriva något här. Träningen har fortföpt som den ska kanske i lite lugnare takt än normalt då det har snurrat en massa anda saker i mitt huvud.
Det kanske inte var så bra men tanke på att det är bara dagar kvar innan Lidingö MTB. Tanken var att jag skulle stå där på startlinjen laddad till tänderna och förberedd till tusen. Nu har kanske inte den planen följts något vidare men med ett otroligt bra träningsläger på Rönneberga Konferens på Lidingö och lite jävla anamma så ska det nog gå bra.

lidingö MTB rönneberga gruppbild

Tisdagarnas simträning fortlöper och jag känner mig både säkrare och snabbare i bassängen så snart är det dags att trotsa kylan och ge sig ut i Östersjön igen.

speedo-simning-jogersö-magnus-frischenfeldt-premiär-trång-crawl

Hanna och Jacob Bruce har redan trotsat kylan och premiärtränat swimrun hemma i Hälsingland i en 9 gradig sjö…. Tufft…

Förutom cykel, simning, gym och löpträning så har jag hunnit med 6 dagar på Gran Canaria. Det är väl det som är det som har varit spännande… Gran Canaria har nu blivit en lite fastare punkt i tillvaron med ett eget ställe att åka till. Att vi nu har en fast plats att förvara cyklar och träningskläder kommer det ge massor av möjligheter till bra träning och dessutom en pool att slappa vid mellan träningspassen.

Gran Canaria begon Playa ingles pool

Kan inte bli bättre…
Nu sitter jag på tåget på väg mot Nyköping och jobb. I kväll blir sista MTB passet inna Lidingö MTB.

Fasen vad jag ska cykla…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *