Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Träningsläger inför Lidingö MTB | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
15 april, 2016 Magnus Frischenfeldt

Träningsläger inför Lidingö MTB

 

Idag checkade jag in på Rönneberga konferensgård som ligger nästan längst ut på Lidingö. Jag är här för att under två dagar få veta allt man bör veta om MTB.

rönneberga-MTB-lidingö-konferens

Rönneberga konferens har inriktat sig på friskvård och har ett nära samarbete med Lidingöloppet. Hela kursgården är nyrenoverad och i toppskick ligger perfekt med utsikt över inloppet till Stockholm.

rönneberga-MTB-lidingö-pumpning-konferens-utsikt-havet

Aldeles runt knuten finns löpspår, mountainbike bana och ridstigar, men i helgen är det MTB som gäller.

Våra tränare och experter är två av Sveriges mest framträdande MTB cyklister, Calle Friberg och Henrik Sparr.

MTB-helg-16-17-april2

Det inte dom har att lära ut om MTB är ingen ide att veta så helgen kommer att bli spännande. Förhoppningsvis kommer jag kunna kapa min tid på Lidingöloppet MTB betydligt i år.

För att inte vara helt oförberedda på banan i morgon så samlade vi ihop ett gäng och testkörde.

rönneberga-mtb-skogstur-lidingö

Solen sken från en klarblå himmel förhoppningsvis kommer det att vara lika fantastiskt i morgon. MTB banan år ca 9 km lång och bjuder på både tekniska partier och grusade vägar. Det är lätt att hitta då hela banan är uppmärkt med skyltar.

rönneberga-MTB-lidingö-pumpning

Banan slingrar sig i skogen, över stockar, rötter och sten men många partier har en fantastisk utsikt över havet. Har ni möjlighet så är det väl värt att åka ut hit för att träna.

Nu är det i bara att vila inför morgondagen för 09.00 är det  kurvteknik, bromsteknik, position på cykeln, passager och spänger som gäller….

Jag har mycket att lära…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *