Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Influensa eller något annat satyg. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
23 mars, 2016 Magnus Frischenfeldt

Influensa eller något annat satyg.

 

Är det nu man ska vara pigg och glad, Förväntansfull och massor av energi inför våren och sommarvärmen? Inte jag. Det var länge sedan jag kände mig så här sliten och trött. Att bara gå upp ur sängen är en pina. Halsen värker och snoret flödar.

snuvig

Häråt är ett starkt ord men jag hatar att känna mig orkeslös. Som det känns nu skulle jag inte klara många meter oberoende vilket lopp jag ställde upp i, ibland undrar jag om all den träning verkligen ger en stark och frisk kropp.

trädocka

Visst gör det det…. Ge mig några dagar så är jag på benen igen.

Jag har massor att se fram mot.

Lidingö MTB
Siljan runt.
Vätternrundan.
Urban mile.
Halvmaran.
Medoc Marathon.
Ånga loppet och massor mer som jag ännu inte vet om.

Min gamla fina cykel är såld. Den har fått en ny ägare. Han är där jag var för några år sedan i begreppet att genomföra sin första klassiker, hoppas att han blir lika inbiten som jag.

Nu bäddar jag ner mig igen och återkommer då jag är på benen igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *