Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Till salu. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
15 mars, 2016 Magnus Frischenfeldt

Till salu.

 

Jag har en förmåga att samla på mig en jäkla massa saker. Inte för att jag har separationsångest när jag byter upp mig till något nytt eller slutar med något. Det är så enkelt att bara stoppa in förbrukade saker längst in i ett utrymme långt från eftervärlden för att sedan sakta falla i glömska.

Det ligger fallskärmar, tävligskanoter, surfbrädor, vattenskidor, dykutrustningar och en massa cyklar till ingen nytta. De är inte var gratis att köpa men det tänkte jag inte på när jag stoppade in dom i mörkret….

Jag tänkte bättra mig, saker har ett värde trots att jag har tröttnat eller bytt upp mig. Igår åkte min fina cykel Fuji Rubaix upp i ställningen för en tvätt och genomgång, sen ska den säljas.

Den har tagit mig två varv runt Vättern samt runt Siljan så det har varit en perfekt cykel att starta med.

cykeltvätt

Nu ska den få ge vika åt min fina Canondale som ska ta mig många mil den här sommaren.

Om gatorna nu bara sopas så sitter jag snart i sadeln igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *