Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Hopp för trötta rumpor. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
10 mars, 2016 Magnus Frischenfeldt

Hopp för trötta rumpor.

 

Alla som cyklar och dessutom cyklar långt ränner till problemet. Efter några timmar i sadeln känns det. Det kan vara allt från att man domnar till fruktansvärd träsmak. Jag har en bra cykel och dessutom suveräna kläder men nu kommer det bli ännu bättre.

sjuka-backar-cykel-gran-canaria-granskog'

Jag älskar teknik…!! (och prylar) Som alla cyklister vet så är cykling en prylsport. Det finns hur mycket som helst all lägga pengarna på. Något jag tycker man ska lägga pengar på är bekväma och praktiska kläder. Kläder som håller dig torr och gör att du får en behaglig vistelse på den minimala sadeln.

Craft sportswear har tagit fram en ny pad till cykelbyxorna…!! Den de tog fram förra året var suverän vad kommer inte då denna vara..!! Den kommer i tre olika versioner dessutom är varje version utformad speciellt för man respektive kvinna.

pads bib cykel craft

De tre padsen; Infinity C1, Infinity C2 och Infinity C3 passar olika typer av cyklister.

Paden Infinity C1 är utvecklad för kvinnor och män som sätter prestationen högst

I Craft sportswears allra mest avancerade pad finns en rad nya patenterade innovationer, t.ex. EMI (Elastic mesh insert) som är framtagen för mäns anatomi. Genom att de manliga genitalierna ligger i en neutral position ökar den naturliga blodgenomströmningen – och du upplever mindre trötthetskänsla.

Paden Infinity C2 är gjord för att hålla riktigt länge

Performance Pad är en 3-lagers, sömlös, anatomiskt formad, antimikrobiell och könsspecifik pad tillverkad av Öko-Tex®-certifierat material.

Det första lagret är tillverkat av högkvalitativ polyester med 4-vägs elasticitet och med ett print som visar vad som finns inuti paden (en karta av pad-teknologin). Elasticiteten gör paden följsam så att den följer din kropps rörelser genom hela tramptaget.

Det andra lagret består av ett komfortmaterial som är gjort i medium densitet enligt Öko-Tex® Level 1; samma standard som krävs för material som är gjort för att vara närmast ett barns hud.

Det tredje lagret är gjort med ett supporterande skum med hög densitet. Lagret har en tjocklek på 3 mm som absorberar energi och fungerar som ett anti shock-system. Materialet har en mycket hög densitet och tack vare dess ”exploderade bubblor” ger det både ett mycket bra stöd och ett effektivt luftflöde. Lagret är laserskuret för optimal komfort, stöd och rörelsefrihet.

Paden Infinity C3 är framtagen för alla slags cykelrundor

Active Pad är en sömlös, laserskuren, antimikrobiell och könsspecifik pad tillverkad av Öko-Tex®-certifierat material av högsta kvalitet. Paden ger perfekt stöd för alla kroppsrörelser tack vare dess väldesignade sätesområde och material med 4-vägs elasticitet.

Tack vare en kombination av material som är hämtade dels från simvärlden, dels från klassiska underkläder, har vi minimerat risken för friktion samtidigt som vi har bibehållit hög elasticitet och riktigt bra fukttransport.

craft nya cykelkläder

Mer information och bilder finns på Craftsportswear hemsida.
Jag ser fram mot att få testköra de nya padsen i vårsolen.

Nu längtar jag till att gatorna sopas och att jag kan ta fram min nya racer som jag köpte i höstas.. Det är bara att nöta landsväg snart är det dags för Siljan runt och Vätternrundan.

Canondale

Välkommen sköna vår…!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *