Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Vasaloppsuppladdning. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 februari, 2016 Magnus Frischenfeldt

Vasaloppsuppladdning.

 

En vecka kvar till öppet spår av Vasaloppet. Det kommer bli min fjärde start och så oförberedd jag är i år har jag aldrig varit. Det är bara att inse bor man i Stockholmstrakten så är det svårt att få snöträning.

Visst har det fallit snö och spår har funnits men tyvärr i krokarna runt Nyköping har det inte funnits konstsnöspår.

Jag får förlita mig på gamla meriter och de timmar jag spenderat i stakmaskinen på gymmet.

stakning-stakmaskin

Ca 5-7 mil på snö och åtskilliga timmar i stakmasin. Någon världsmästare strävar jag inte att bli inte mycket snabbare men jag att kroppen ska hålla.

Nio mil på skidor är en bra bit och är förhållandena så som de varit de sista två åren är det ingen höjdare, rena tortyren. Det är konstigt att jag anmäler mig år efter år….

Känslan med alla åskådare som hejar fram oss tappra skidåkaren och den totala tillfredsställelsen när man passerar mållinjen i Mora är varför det är värt mödan och all träning man lägger inför Vasaloppet.

Vasaloppet-2015

Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att borda ett plan som ska ta mig till Spanien…. Ja min sista uppladdningsvecka sommar att ske på varmare breddgrader med tapas (Vinet hoppar jag över)

Jag kommer att komma utvilad dill starten….

Nu kör vi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *