Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Bra träningsdag. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
14 februari, 2016 Magnus Frischenfeldt

Bra träningsdag.

 

Jag har hunnit med mycket idag och det har blivit en riktigt bra dag inför stundande Vasalopp. Redan innan lunch hade jag avverkat första träningspass som bestod av 45 minuters intervallträning i stakmaskinen på gymmet följt av lite ryggövningar.

Det blev ett svettigt och riktigt bra pass. I brist av skidåkning ute i naturen är jag tacksam att jag spenderat åtskilliga timmar i stakmaskinen.

Vi drog ner till stugan efter lunch och blev riktigt glad. Ju närmare vi kom Nyköping och Oxelösund desto vitare lyste snön. Det hade snöat riktigt ordentlig under natten och hoppet om att få åka lite skidor tändes. Från ett snöfritt Stockholm till ett vintrigt Oxelösund. Efter en snabb lunch åkte pjäxorna på och skidorna in i bilen.

Man blir lycklig för mindre….

snö-glad-skidåkning

Det inte spårat, inte heller fanns det mycket snö. Vad gör det när man har chansen att stå på skidor.

jogersö-vinter-skidor

Försökte mig på en tur i skogen men vände ganska snart, det ligger farligt mycket stenar under snön och jag hinner inte fixa och köra in nya skidor innan Vasaloppet…

skidåkning-stakning-jogersö

Istället fick jag hålla mig på gräset. Friluftsfrämjandet har plattat till snön med en skoter så det var ungefär lika bra spår som de sista två Vasaloppen.

craftsportswear-skidor-jogersö

Det blev nästa en mil på snö så jag är supernöjd med dagen. Skidorna ligger kvar i bilen och förhoppningsvis finns det spår på Ekensberg i morgon. Jag åker direkt dit efter jobbet och det kan bli någon mil även då.

Det är bara att passa på om två veckor och en dag är det dags, innan dess ska jag hinna med en tur till Spanien…. Lite dåligt planerat men va faan jag får köra på gamla meriter.

Ha en bra Vallentines…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *