Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Stakträning. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
5 februari, 2016 Magnus Frischenfeldt

Stakträning.

 

Det är inte många veckor kvar till att jag står på startlinne i Bergaby. Det är dags för årets upplaga av Vasaloppet. Jag ska inte åka riktiga Vasaloppet i år utan jag kommer att åka öppet spår på måndagen. Eftersom jag in inte har fått någon form av träning på snö i år förutom några mil så kommer jag till Sälen om totalt otränad.

Riktigt otränad är jag inte men det har inte blivit mycket snöträning. Nu kan jag tacka för att gymmen har investerat i stakmaskiner. Det har blivit ett antal timmar i stakmaskin.

stakträning

Med en podd i öronen så finkar det ganska bra. För att variera mig så värjår jag intervaller med långpass. Intervallerna brukar ligga på 250 meter lugnt följt av 250 meter uppförsbacke (staka så in i helvete) Långpassen brokar ligga på en timme med maxbelastning.

sats-stakmaskin

Nu hoppas jag att detta kommer att ge mig tillräckligt för att jag ska få en behaglig resa på skidorna mellan Sälen och Mora.

Vädret kan man inte styra men tränings är helt upp till sig själv så kämpa på det ger resultat…!!!

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *