Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tillbaka in i verkligheten. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
3 februari, 2016 Magnus Frischenfeldt

Tillbaka in i verkligheten.

 

Då var man hemma igen….
Man kastas mellan ytterligheterna. Igår svettades jag under palmernas blad och nu står jag i ett grådask och huttrar. Det har varit en fantastisk resa och jag kan verkligen rekommendera den tripp vi gjorde. Om någon är intresserad, hör av er. Jag sitter inne med ytterligare information.

Jag har inte varit den aktivaste motionären under resan, inte heller har jag ätit vidare nyttigt. Dessutom slank en och annan Margarita ner i strupen så nu har jag en hel del att ta igen.

Vasaloppets startskott går om en månad och jag ska stå där på startlinjen och skida de nio milen Vasaloppet är mellan Sälen och  Mora. Det är bara att lägga på ett kol för att få upp ångan och farten i benen igen.

vasaloppetLogo

Eftersom jag har varit på resande fot under senaste dygnet, dessutom är det en tidsskillnad på sex timmar så jag känner mig lite sliten. Kroppen skriker SOVA men om jag lägger mig nu så vaknar jag mitt i natten och kommer vara klarvaken. Mitt mål är att hålla mig vaken fram till 22.00 då har jag stått på benen i nästan två dygn.

För att hålla igång så packade jag om väskan i Stockholm och åkte ner till jobbet i Nyköping dessutom nu på kvällen har jag gjort ett grymt bra intervallpass i hemmagymmet. Det blev 3 rundor bestående av 14 x 30 sekunders intervaller.

hemmagym intervaller stugan

Första setet inriktades på bröst/axlar och knäböj med kettlebell som mellanövning.
Andra setet ben och de siste 14 intervallerna rygg/mage.

Jag försökte komma åt så stora muskelgrupper jag bara kunde och så stor del av kroppen jag bara orkade. Nu är jag värd en dusch och lite svensk TV.

Kör hårt inget är gratis…!!!

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *