Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Mexico nästa. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
17 januari, 2016 Magnus Frischenfeldt

Mexico nästa.

 

Nä nu skiter jag i det här….

Väskan är packad och på tisdag så sitter jag i ett flygplan som ska ta mig till Mexico. Restera av uppladdningen inför Vasaloppet kommer att ske på sydligare breddgrader. Det går faktiskt att ladda och hålla igång på en sandstrand.

holbox

Löpskorna, träningskläder och även simglasögonen är nedpackade. Jag ser fram mot första löpturen på milslånga sandstränder.

Nästa rapport kommer förhoppningsvis från en soldränkt strand från sandön Holbox. Tills dess ha det så bra i vinterkylan…

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *