31 december, 2015 Magnus Frischenfeldt

Gott nytt år..!!!

 

Gott nytt år på er. Jag hoppas att i hunnit det ni planerade att göra under 2015 och är nöjda med det ni åstadkommit. Om inte och målen ej är nådda så har ni en ny chans redan i morgon för då är det ett nytt år. Gör allt ni inte hann med under 2015, prova nya saker och utsätt er för utmaningar. Den ende som kan sätta stopp är du själv.

Själv så avslutade jag året med något som jag aldrig gjort förut. Jag öppnade ostron.

Ostronöppning-nyår-2015

Med instruktioner från Youtube så är jag nöjd med resultatet…

Ostron-nyår-2015

I kväll är det nyårsfest. Till festen så är vi tillsagda att ta med bilder från året som gått och en av mina bilder är från årets upplaga av Vasaloppet.

Vasaloppet-2015

Det är snart dags igen trots avsaknaden av snö.

Jag vill passa på att tacka Malin Andersson från Craft Sportsvear som finns till hjälp på min resa mot nya utmaningar. Snart är det ett nytt år med massor av nya utmaningar och jag hoppas att du finns till hjälp även under 2016.

Ha en fantastisk kväll och ångra inget som ni gjort utan ångra allt ni inte gjorde under 2015.

GOTT NYTT ÅR…!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *