30 december, 2015 Magnus Frischenfeldt

Nyårslöften.

 

Lova inget du inte kan hålla…!! Man ha ambitionen att komma igång och sätt mål. Det är bara latheten som gör att du inte rör på dig.

jag-svettig-transformers

Du kanske tycker att det är bra som det är och mår alldeles förträffligt…. NU JA men du har förhoppningsvis ett långt liv framför dig.

Det är kusligt tom i gymmen nu fram till nyår sen är det samma visa år efter år MASSOR AV FOLK som har lagt nyårslöften om ett hälsosamt liv, det brukar hålla ca 2 månader för de flesta. Har du problem att komma igång eller fortsätta ett utlagt spår ta då hjälp av en PT dom är proffs och utbildade eller gå på gruppträning där man peppar varandra.

tomt-löpband

Att nå resultat tar tid men när man kommer in i träningen så går det av bara farten dessutom kommer det en dag då du inte kan vara utan träningen för kroppen fylla av massor av endorfiner som gör dig lycklig.

Så sätt ribban som passar dig och lycka till.

Ha en fantastisk nyårsafton.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *