Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Snart jul. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
14 december, 2015 Magnus Frischenfeldt

Snart jul.

 

Tiden går vansinnigt fort och snart är det jul…. Det har gått några dagar sedan vi kom hem från solen och saknar redan värmen.

Min förhoppning var att det skulle börja snöa men det verkar som om vi kommer att få en grön jul. Det suger verkligen jag vill inget annat än att ge mig ut i skidspåren så jag får åtminstone några mil i benen innan Vasaloppet.

Skidspår-ekensberg-fina-spår

Det är så här det ska se ut, förra årets spår i Ekensberg. Eftersom det är sandat är det ingen höjdare att sätta på sig rullskidorna och ge sig ut på vägarna så det blir sporadiska pass i gymmets stakmaskin.

stakmaskin-sats-gym-vasaloppet

Tyvärr har jag inte uppdaterat bloggen så mycket på sista tiden det beror på att passen jag kör är ganska lika varandra… Tre gånger i veckan på gymmet, oftast blir det Transformers på SATS för då får man hjälp att köra skiten ur sig man behöver inte motivera sig själv för att ta i lite extra, det står någon bredvid dig och skriker om man inte tar i ordentligt.

FullSizeRendertransformer sats gruppträning

Löpning ellet cykel någon gång i veckan då jag är i stugan.

cykel-tacx-stugan

Ja ni ser det är ungefär så det ser ut….

Nu hoppas vi på en vit jul med massor av skidåkning.
Vi hörs snart.

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *