Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Mot varmare breddgrader. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
4 december, 2015 Magnus Frischenfeldt

Mot varmare breddgrader.

 

Jag har packat väskan för att göra en liten minisememester till Spanien. Vem behöver inte komma bort ibland, koppla ur, koppla av och ladda batterierna. Hur gör man det då bäst?

Visst längtar jag till att snön ska falla så jag kan ta fram skidorna och ge mig ut i spåren. Nu har det inte blivit kallt och snön lyser vit med sin frånvaro, då tycker jag det är bättre att åka mot varmare breddgrader.

arlanda-på-väg-mot-gran-canaria

Som jag redan visat har jag en resväska fylld med träningskläder. För bara några år sedan reste jag med handbagage, ett bar badbyxor och en sarong….
Det är nya tider nu och jag gillar det.

Vi ha nu sovit här en natt och i morse snörade jag löpskorna för en morgon tur i förmiddagssolen.

morgonrunda-gran-canarias

Hur skönt som helst. Gran Canaria är som gjort för aktiviteter. Nyrenoverade strandpromenader perfekta för löpning och utmanande milslånga sandstränder som är sjukt jobbiga att springa i.

löpning-i-sand

Förmiddagen löptur blev ca 15 km, då hann jag även förbi stället där vi ska hyra cyklar för att ge oss upp i bergen och cykla uppförsbacke. Efter några timmar i solstolen hoppade jag i poolen för att simma.

simning-gran-canaria

Poolen är ca 20 meter så det blev ett antal sträckor. Jag försökte tänka på allt som tränarna i Stockholm Dolphins sagt till mig att tänka på. Tekniken tar sig får jag bara hålla på ett tag så kommer även jag bli snabb i basängen.

Jag har haft en fantastiskt skön förstadag här i solen, dessutom en fin solnedgång.

solnedgång-gran-canaria

Många åsikter om Gran Canaria, men jag gillar ön…

I morgon är det en ny dag och förhoppningsvis skiner solen även då.
Ha det så bra i decemberrusket hemma i Sverige.

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *