Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Snart snöar det..!! | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
19 november, 2015 Magnus Frischenfeldt

Snart snöar det..!!

 

Än har jag inte gett upp hoppet om en kall och vit vinter. SMHI sa på tv att snön skulle komma nu i helgen men den har bara fallit som regn här i Stockholm. Jag vill verkligen att det ska bli lite kallt och att snön ska börja falla.

Vi vet att det blir kallt och då är det bra att vara förberedd. Jag har fått ett nytt underställ från Craft som jag vill rekommendera. Craft Sportswear har lanserat ett nytt underställ: Active Comfort. Den ersätter Active – som länge varit en  favorit.

underställ2

Active Comfort består av mjuka och sköna plagg för den som vill ha ett underställ för alla typer av fysisk aktivitet.

Underställen har en zonanpassad design med en mix av 70% polyester och 30% polyamid och har en sömlös konstruktion så man slipper skavande sömmar.

Polyester närmast huden för fukttransport och en snabbtorkande effekt, medan kroppsanpassad mesh på utvalda ställen förbättrar ventilationen och ger balansering av kroppstemperaturen. Polyestern är snabbtorkande och driver ut fukt från huden till det yttre lagrets man känner sig torr hela tiden.

undertrall-lopning

Jag har inte haft möjlighet att testa understället i kyla ännu utan använder den korta tröjan på gymmet och långärmade när jag är ute och springer.

Transformer

Underställen finns som långärmad och kortärmad tröja, byxor och boxers för dam och herr i massor av färger.

Testa ni kommer inte vilja ha de gamla modellerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *