Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Konserter och skrubbsår. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
17 november, 2015 Magnus Frischenfeldt

Konserter och skrubbsår.

 

Det har varit en händelserik vecka trots att jag inte har uppdaterat bloggen. Det beror inte på lathet för lat är jag inte, mer att det är lite av en mellanperiod. Jag kör på som vanligt men just nu är det inga tävlingar eller spännande utmaningar.

Tiden går fort, lite för fort. Veckorna springer iväg och trots det har det inte börjat snöa ännu trots att julen närmar sig med stormsteg.

Under sista veckan har jag hunnit med 6 st pass där tre var på pass i gymmet. Jag har fastnat för Transformers.

transformers-sats

Funktionell träning i grupp där det är upp till dig hur svettig och trött du blir. Jag lovar svettig blir jag…. Instruktörerna står vid sidan och pushar dessutom kör instruktörerna olika övningar så inget pass är det andra likt.

I tisdags var det åter simning på Erikdahlsbadet. Vi är fortfarande inne på crawl och jag hoppas att det är det som gäller ett bra tag framåt.

Dessutom har jag hunnit med Madonna på Globen.

Madonna-globen

Och Alcazar på Hamburger Börs.

Alcazar-börsen

Och som grädde på moset så var jag tvungen att riva vårt nyrenoverade badrum på grund av att en fog inte hållit tätt….

badrumsrenovering

För att avsluta veckan storstilat gav jag mig ut i löpspåret….

löpning-innan-skadan

Det kännes hur bra som helst. Benen var lätta och jag planerade en långtur på två timmar. Solnedgång över havet vinden i ryggen och musik i öronen… Inget blir bättre. Bara för att det kändes så enkelt och lätt gasade jag på lite extra och tänkte inte på rötterna, jag trampade så innihelvetesnett…!!!! Min löptur fick ett abrupt slut liggandes skrikande på marken och insåg att jag var ganska skadad.

skrapsår-löpning

Blodiga knän, trasig fotled och sönderrivna kläder, löpturen var inte så skön längre men kroppen är fantastisk och läker snart ihop igen. Trots skavsår och vrickad fotled tänkte jag bloda ner Eriksdalsbadets 50 metersbasäng i kväll för då är det simträning med Stockholm Dolphins som gäller.

All träning är bra träning och tanken med träningen är att förebygga skador och få ett långt och hälsosamt liv… Titta på mig blodig på haltande.

Vi hörs snart igen… Kämpa på.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *