Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Vasaloppstider | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
6 november, 2015 Magnus Frischenfeldt

Vasaloppstider

 

Tiden går fort, vansinnigt fort. Snart är det mitten av november och december försvinner lika fort. På Facebook och i mailen blir man matad av bilder och träningstips inför Vasaloppet. Vasalöparen dimper ner i brevlådan med all information runt Vasaloppet och där känner man stressen krypa sakta in på kroppen.

snobildjogerso

Jag vill inget annat än träna och förbereda mig inför den nio mil långa skidturen med det känns väldigt långt bort. Sommarblommorna blommar på balkongen och det är +10 grader ute, vintern känns riktigt långt bort.

målet-vasaloppet-2015-sommar

Visst finns det rullskidor och stakmaskiner men det är ju snö vi vill ha. Jag lägger en hel del tid på träning inför snön men jag skulle vilja ha lite snö innan starten i Sälen går. Nu vet jag att det kan slå om fort men det känns väldigt långt borta.

jagrull

Håll nu tummarna att kylan kommer och Kung Bore visar sig från sin rätta sida snart, vi vill inte vattenplana under Vasaloppet i år också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *