Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Tröttmössa…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
5 november, 2015 Magnus Frischenfeldt

Tröttmössa….

 

Jag är frustrerad.

Jag vill så mycket och kallt räknar man med att kroppen bara ska orka att studsa runt som en gummiboll. Tyvärr är det inte så. När mörkret lägger sig som en blöt filt över skogen i stugan försvinner orken lika fort och tanken jag hade i huvudet om att i kväll blir det ett långpass försvinner den med.

Att en soffa kan skrika ens namn så högt hade jag inte en aning om och att cykelns står uppspänd i trainern bakom gör inte saken bättre.

cykel-tacx-stugan

Nu är väl inte det riktigt hela sanningen även om det känns så för mig. Förra veckan lyckades jag att genomföra ett simpass med Stockholm Dolphins, två löppass i stugan tre Transformerspass på SATS och ett 30 minuters stakpass på gymmet, totalt sju pass varav fem var ganska hårda. Ändå känns det som bly i baken när jag kommer hem på kvällen.

Det kan ju vara så att kroppen säger till mig på sitt sätt att sätta sig ner och ta det lite lugnt och vila men då är det ju konstigt att hjärnan skriker något annat tillbaka….

Denna vecka började med vila i måndags, mitt fjärde pass med Stockholm Dolphins i tisdags och i går återigen vila. I kväll är det Transformers på SATS Stadshagen som gäller.

Transformers-SATS

magnus-frischenfeldt-transformers-sats

I tisdags var det äntligen blocket med fjärilsim över och nu är det frisim (crawl) som gäller. Eftersom jag bara är en hobbysimmare och lärt mig simma med hjälp av Youtube var inte heller detta det enklaste. Det är sjukt mycket teknik att tänka på och när man kombinerar allt som tränaren säger så har jag fullt sjå att komma upp över ytan för att andas.

simning-erikdalsbadet-tränare-stockholm-dholphins

simning-erikdalsbadet-stockholm-dholphins

Man är inte en skön syn…

simning-erikdalsbadet-jag-stockholm-dholphins

Nu hoppas vi på att hösten snart går över till vinter så att det blir ljusare på kvällarna och att jag får plocka fram skidorna och vallalådan.

jag-skidspår-ekensberg

Dagar, veckor och månader går fort snart är det dags att ställa sig vid starten i Sälen för att åka det nio mil långa Vasaloppet…

Ha en skön dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *