Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Sista fjärilspasset. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
1 november, 2015 Magnus Frischenfeldt

Sista fjärilspasset.

 

I tisdags var det dags att hopp i basängen på Eriksdalsbadet igen och återigen var det fokus på fjärilsim. Tränaren Ann som styr med järnhand sa att det var lite synd om mig som fick börja med fjärilsim och dessutom dagen till ära vara tvungen att göra ett bentest. Bentesten görs varannan månad för att se hur man förbättras. Bentestet går ut på att man under fem minuter sparkar så mycket man bara orkar och ser hur långt man kan ta sig fram. Om två månader så gör vi det igen. Jag ska använda samma teknik och mäta förbättringen. Jag kom 135 meter med klassisk crawlkick.

Passen är välplanerade och det går inte att maska eller vila.

träningsschema-simning

På startblocken är kvällens pass uppsatt så det finns inget utrymme för missförstånd. Det är skönt att ha en kunnig tränare som med sina hökögon ser allt som händer i basängen.

stockholm-dolphinns-erikdalsbadet

Vi är ett gäng på runt 25 -30 personer som samsar om tre banor. Banorna är uppdelade på kunskap och hastighet. Jag simmar i bana ett som är den långsammaste…. En dag ska även jag få flytta uppåt.

simning-crawl

Det var inte bara fjäril denna gång utan det blev även en hel del frisim. Nästa vecka börjar nästa block. Frisim och rygg..

selfi-badhuset

Man är ingen skönhet i vattnet men jag e glad ändå och ser redan fram till nästa tisdag. Däremellan har det blivit en hel del pass på gymmet och ännu några sköna rundor i löpspåret.

Ha så skönt resten av helgen… Nu går jag och stakar i stakmaskinen på gymmet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *