Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Magisk löpning. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 oktober, 2015 Magnus Frischenfeldt

Magisk löpning.

 

Det är ett fåtal dagar man kommer ihåg och i förrgår var en sådan. Eftersom vi nu ställt om klockorna till vintertid så gäller det att komma ut i tid innan det blir becksvart.

Tanken med löprundan var inte att springa intervaller eller långt utan bara en skön kort runda i solnedgången. Löprundan blev inte lång men den tog tid. Jag var tvungen att stanna bara för att njuta av den fantastiska höstkvällen och solnedgången över havet.

solnedgång-jogersö-löpning-magiskt

Jag har förmånen att bo i stugan varannan natt och där utanför dörren finns det ett elupplyst spår i skogen. Rundan är bara 2,5 km och från stugan totat 3 km så några varv där på kvällskvisten med den här utsikten kan man inte klaga på…

solnedgång-jogersö-löpning-klippa

solnedgång-jogersö-löpning-selfie

solnedgång-jogersö-löpning

solnedgång-jogersö-löpning-fint

jogersö-löpning

Naturen har vi utanför dörren och det är alldeles gratis… VARFÖR SITTER FOLK INOMHUS OCH TITTAR PÅ TV? Ge er ut i skogen och njut, det är som balsam för kropp och själ.

Totalt blev löpturen 8 km och jag fick puls och blev svettig så något gav löprundan trots att jag inte maxade.

För att synas och vara skönt klädd hade jag på mig  Undertröjan ACTIVE COMFORT RN LS håller dig torr och varm vid alla typer av fysiska aktiviteter i medelkalla förhållanden. Plagget har sömlös design så det är inget som ligger och skaver. Zonanpassade materialstrukturer som ger effektiv temperaturreglering.

Över den hade jag BRILLIANT THERMAL WIND TOP som är varm och vindavvisande med reflekterande detaljer som gör att man syns i mörker.

Och BRILLIANT THERMAL TIGHTS som är varma  med reflekterande detaljer som ger hög synlighet vid löpning i mörka förhållanden. Materialet har borstad insida. Reflexer med 360 graders synlighet.

Enjoy the hard work.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *