Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Fjärilsim en nära döden upplevelse. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 oktober, 2015 Magnus Frischenfeldt

Fjärilsim en nära döden upplevelse.

 

Då var det dags för mitt andra träningspass med Stockholm Dolphins i Eriksdalsbadet. Även denna gång så var det fjärilsim som stod på schemat. Jag kan inte påstå att fjärilsim är min starka sida men skam den som ger sig. Nu har jag lärt mig att hjälpligt plaska framåt i något som kan kallas fjärilsim men fort går det inte. All träning är bra träning och jag lovar att fjäril tar på krafterna.

simning-erikdalsbadet

Jag är inte längre provapå medlem i Stockholm Dolphins utan har nu mitt laminerade medlemskort och kan kalla mig…..simmare…. Nästa vecka går vi in i ett nytt block av simsätt, då är det crawl och ryggsim som gäller.

Att gå med i en klubb och ha någon som står på basängkanten och berättar vad hur man ska göra ger otroligt mycket. Jag ska vara rustad inför nästa säsong av triathlon och swimrun för den enda teknik jag har haft innan är den jag hittat på nätet i form av Youtube. Jag lär mig massor och ser redan nu fram mot nästa veckas bassängträning.

magnus-frischenfeldt-erikdalsbadet

All den tid jag lägger på träning i höst och vinter kommer jag ha användning för i nästa års tävlingar. Desto mer jag tränar ju smidigare kommer loppen att gå.

Som jag skrivit förut är jag för gammal att bli bäst, snabbast eller starkast men jag ska genomföra det jag ställer upp i. Bara att delta i långa lopp är en bedrift.

Gör saker i grupp…!! Det är mycket roligare.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *