Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Höstvecka med massor av träning. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
18 oktober, 2015 Magnus Frischenfeldt

Höstvecka med massor av träning.

 

Veckorna går fort och det blir har inte blivit många inlägg på bloggen. Eftersom jag inte har något lopp inplanerat och nästa är Vasaloppets öppna spår nästa år så kör jag ganska mycket basträning. Försöker att bygga upp flåset genom att springa, cykla och nu även simma.

I veckan så genomförde jag även mitt första pass på rullskidorna. På vingliga ben stakade jag någon mil….

Stakning

Det är bara att passa på nu när vi har en så fantasktisk höst. Det har blivit en hel del vändor på gymmet när jag varit hemma i Stockholm.

Enligt SATS statistik i appen så har jag snittat 4,2 pass på gymmet den sista månaden. Ganska bra med tanke på att jag sover i stugan varannan natt och kör då konditionspass. I fredags så var jag med på ett SATS Transformer pass.

Transformer

Transformer

Transformer

Det är skönt att köra pass ibland man blir pressad att ta i lite mer, köra lite hårdare. Nu har jag haft träningsvärk i tre dagar….

Toso

I helgen har jag hunnit med en tur till Göteborg och besökt min faviritrestaurang TOSO. Har ni vägarna förbi Göteborg och har turen att få ett bord ÄT DÄR…!! Maten är gudomlig och drinkarna är något utöver det normala. Bestäm inte själv vad du ska äta och dricka utan överlämna det åt personalen men missa inte råbiffen och soft shellcrab.

Dorsia

Eftersom det har blivit mycket mat och dryck så kunde jag inte hålla mig från gymmet jag sprang en mil på SATS Kompassens löpband. Kändes ganska bra att svettas lite.

Sats kompassen

Göteborg visade sig från sin fina sida och bjöd på ett fantastiskt höstväder. Solen sken från en klarblå himmel och det var riktigt varmt och skönt.

höst-göteborg

Nu sitter jag på Landvetter och väntar på flyget.

Det enda som är kvar på veckan är en flygresa hem till Stockholm och raka vägen i säng. I morgon är en ny vecka med nya möjligheter så det är lika bra att vara utvilad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *