Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Höstmörker. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
12 oktober, 2015 Magnus Frischenfeldt

Höstmörker.

 

Det är tungt nu. Att gå upp ur sängen och sätta sig i bilen en timme på morgonen är ett rent helsike. Kroppen skriker efter att få gå och lägga sig igen mellan de varma lakanen och sova vidare.

Motivationen är inte riktigt på topp just nu och det är ruskigt jobbigt att ge sig ut i skogen och springa trots att hösten är en fantastisk tid med hög och klar luft, dessutom har vi haft en underbar höst.

Hur gör man då när det enda man vill är att lägga sig i soffan och läsa en bra bok?

Mitt mål är att röra mig varje dag, det innebär inte att jag måste göra ett mastodontpass  och pumpa skiten ur mig. Jag har som mål att träna något minst 30 minuter varje dag, göra något som är pulshöjande där jag svettas. Jag räknar inte promenader eller höstpyssel i trädgården att träna…. Man måste bli svettig.

running-craft-höst-stugan

Det gäller bara att komma iväg då går det oftast av bara farten.

Något som hjälper mig är att ta på träningskläderna så fort jag kommer hem från jobbet. Gör jag det är steget ut i naturen inte lika långt och så fort jag kommer ut så piggnar jag till och får energi… Testa.

Tänk på avd du tar på dig ute i mörkret. Det gäller att synas på mörka landsvägar. Det finns massor av bra kläder med tryckta reflexer och klara färger. Jag använder mig uteslutande av Craft Sportswear och deras “Brilliant” då vet jag att jag syns..!!

Variera träningen..!! För mig blir det naturligt eftersom jag bor på två ställen. Varannan natt har jag öliv och natur, då blir det löpning och cykelträning. Övriga nätter är jag i storstan då blir det gymmet.

Det kan vara svårt att motivera sig att alltid lyfta vikter, boka in er på ett gruppass.

FullSizeRendertransformer sats gruppträning

Det är alltid lättare i grupp. Då kan man inte slöa och komma med en massa dumma ursäkter, det är bara att bita ihop och köra. Det finns massor bra pass, något för alla.

Kämpa på i höstmörkret..!! Inget är gratis. Hur jobbigt det än känns så mår du 1000 gånger bättre som tränad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *