Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Tre mil på Lidingö. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 september, 2015 Magnus Frischenfeldt

Tre mil på Lidingö.

 

Jag har startat ett nytt Instagramkonto. Sök under blod svett och skavsår.

Sista veckan har det blivit mycket cadio och cykelträning. Eftersom cykeln står lägligt framför tv:n i stugan så kan jag lika gärna sitta på den och cykla än att ligga i soffan när jag tittar på tv. Det är betydligt svettigare att sitta på cykeln.

Förutom cykel har jag varit ganska mycket i skogen, passat på att njuta av hösten.

skog

Förutom skogspromenader och ett evigt trampande på cykeln har jag kört ett Transformerspass på gymmet. Jag kör inte gärna pass på gymmet jag tycker att det är för mycket rörelse och för lite träning, men jag har hittat ett pass som jag älskar… Transformers på SATS.

transformer

Att boka dagen innan är ingen hit det var då 48 st på väntelista. Jag lyckades att komma med på ett pass i lördags. Att jag måste planera en vecka innan om jag vill köra pass eller inte är inte riktigt min grej men jag hade tur den här gången. Transformers kör igenom hela kroppen i ett jävla tempo och det är lite upp till dig själv hur mycket du vill ta i och hur svettig du vill bli. Har du inte testat det så tycker jag att du ska.

I morgon är det dags för årets upplaga av Lidingöloppet. Jag vet hur skitjobbigt det är men Lidingöloppet har en konstig dragningskraft. Jag tackar Jessica Lindén som ser till att jag plågas riktigt mycket i år genom att placera mig i startgrupp TVÅ…!! I startgrupp två springer dom som är sjukt snabba, ungefär lika snabba som jag är på cykeln, där har jag hamnat…

lidigö

Inte rättvist, jag borde starta i grupp sex eller sju… Det är bara att gilla läget och springa på så fort benen bär. Jag ska slå REKÅÅÅÅRD.

Eftersom jag ska springa sjukt jobbiga tre mil i morgon så ska jag hålla mig lugn idag. Det blir massor av god  mat innehållandes alldeles för många kolhydrater och vila.

Trots vilan så började jag min dag på gymmet.

stretch

Det blev inget hårt pass utan ett skönt och lugnt stretchpass på 30 minuter, precis vad min kropp behöver, dessutom passade jag på att testa mina nya sköna gymkläder från Craftsportswear..!! En superskön tröja och perfekta byxor. Tröjan är egentligen en underställströja med korta ärmar men är perfekt på gymmet…

Nu har jag dagen framför mig och i morgon gäller det… Tre mil terräng det är väl ingenting…

Ha den bra dag..!!

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *