Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Cardio på cykeln. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 september, 2015 Magnus Frischenfeldt

Cardio på cykeln.

 

Helgen närmar sig och med den Lidingöloppet. Ja Lidingöloppet, loppet som man älskar att hata. Likförbaskat har det en alldeles speciell dragningskraft som gör att jag ställer mig där på startlinjen år efter år. Prova själv…. Efter några mil när backarna börjar komma och kroppen värker så tänker man ALDRIG MER…!! Men känslan när man passerar mållinjen är obetalbar.

Eftersom jag inte är någon världsmästare ska jag vila benen inför helgen så det blev en skön hösttur på ön vid stugan.

autumn-cabin

Det är magiskt vackert.

vy-stugan-jogerso

Jag har spänt upp cykeln i trainern och jag ska försöka avverka ett par mil om dagen, allt för att förbereda mig inför cykelloppen och triathlon nästa år. Att jag dessutom får lite cardioträning på köpet skadar inte..!!

testcykel

Det blev en sjukt svettig timme på cykeln i kväll. Det är bra mycket varmare när man inte har fartvinden… Jag får ta och skaffa en fläkt.

jag-testsykel-stygan

Det är perfekt tidsfördriv framför tv:n nu kvällarna när det är mörkt ute.

Inget är gratis så det är bara att trampa på…..
Vätternrundan på nio timmar nästa år?

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *