Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Vasaloppsträning på gymmet. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
15 september, 2015 Magnus Frischenfeldt

Vasaloppsträning på gymmet.

 

Idag fick gymmet två besök. Jag kom hem ganska tidigt och åkte till gymmet med förhoppningen om att köra ett bra bröstpass…. Det gick ju inget vidare. Jag kände mig trött och eländig så jag satte mig på cykeln och trampade hem för att dö lite i soffan.

Efter styrelsemöte med bostadsrättsföreningen på kvällen så var jag åter i soffan och klockan var 20.00 Jag fick så dåligt samvete för att jag var så fruktansvärt lat. Jag packade gymbagen gick till gymmet ännu en gång för att göra ett nytt försök.

stakning-skidor-vasaloppet-frischenfeldt

Jag trycket in lurarna i öronen satte “På minuten”  och ställde mig på stakmaskinen. Det blev ett riktgt bra och svettigt 30 minuterspass.

Anledningen till att det blev ett pass berodde på att i maskinen bredvid stod en tjej och körde två minutersintervaller. Jag ville inte vara sämre utan hängde på hennes tempo skillnaden var bara att jag vilade inte efter varje intervall. Efter passet så tackade jag henne för draghjälpen.

Vad gör man inte  i väntans tider innan snön börjar falla? Vasaloppet närmar sig och allt som liknar stakning och skidåkning är bra…

Det är bara att slita på, inget är gratis..!!

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *