Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Uppladdning inför Stockholm Halvmarathon. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
11 september, 2015 Magnus Frischenfeldt

Uppladdning inför Stockholm Halvmarathon.

 

I morgon är det dags. Jag ska springa Stockholm Halvmarathon och jag hoppas på att slå tiden från förra årets Oslo Halvmarathon.

DN-Stockholm-Halvmarathon-2012

Inför årets halvmarathon så har inte uppladdningen varit den bästa, jag har dragits med en spökande vad och allmänt ont i kroppen. Eftersom löpningen inte precis är min starkaste sida så har jag slitit på så gott jag kunnat.

Den sista tiden har jag kört intervallträning i slalombacke vilket jag tycker ger mig den bästa träningen. Slitigt uppför med vila nerför. Det är flåsigt och svettigt men ger hög puls.

magnus-frischenfeldt-ryssbergsbacken-uppåt

Igår var tanken att jag skulle köra ett lugn och skönt myspass på gymmet men det slutade med ett skittungt rygg/axelpass som gick riktigt bra, när man är som tröttast går det ofta som bäst….

Eftersom jag är stel som en pinne och kroppen värker när jag vaknar på morgonen startade jag dagen med att gå till SATS på Sankt Eriksbron för att köra ett Body Balancepass.

body balance

Jag tycker att det är lite flummigt och konstigt men jag fick en skön stretch vilket är bra inför morgondagen…

Nu ska jag ner mot Kungsträdgården för att hämta mitt startkuvert så jag har allt klart inför Stockholms Halvmaraton som startar 15.30 i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *