Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Slit och släp. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
9 september, 2015 Magnus Frischenfeldt

Slit och släp.

 

Jag nöter på i skogen och på gymmet. Det har inte varit många uppdateringar på bloggen under senaste veckan för träningen har varit ganska ensidig. Idag hoppade jag över löpning i skidbacken för jag vill inte gärna ha träningsvärk i benen på lördag då jag ska springa Stockholm Halvmarathon. Jag gav mig istället ut på en skön skogstur i stugan och avslutade med årets förmodligen sista dopp i havet utan våtdräkt.

löpning-skog-höst-magnus-frischenfeldt

skärgård-jogersö-höst-magnus-frischenfeldt

Det är bara att passa på när det är så här fina sensommardagar. Vattnet var klart uppfriskande.

Resten av veckan ska jag ta det lugnt. Det lär bli några stretchpass och besök på gymmet innan lördag så startskottet går 15.30.

DN-Stockholm-Halvmarathon-2012

Jag har en måltid men tänker hålla den hemlig ett tag….

Ha en skön höstkväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *