Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Latmask…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 augusti, 2015 Magnus Frischenfeldt

Latmask….

 

Någon latmask är jag inte,  jag inte heller har legat på sofflocket  men det har inte blivit mycket bloggande den sista tiden. Tyvärr har jag tappat farten lite och har mest tränat löpning och besökt gymmet så det är inte så mycket att skriva om. Jag ska bättra mig..!!

Roliga saker är på gång…!! Snart är det dags att inta Stockholm gator och springa halvmaran.

DN-Stockholm-Halvmarathon-2012

Inte för att löpning är min starka sida men 21 km är en skön distans dessutom är det ruskigt roligt att springa på Stockholm gator. Har ni inte gjort det i form an tjejmilen, midnattsloppet, maraton eller halvmaran så tycker jag att det är något att göra. Man behöver inte vara världsbäst bara att delta är en prestation.

Nästa vecka ska jag på besök hos Malin på Craft för att titta på vinterns och nästa års kollektion av sportkläder. Det ska bli kul och dessutom spännande att se vad Craft har hittat på för finurliga och smarta lösningar. Info kommer så fort jag varit där.

craftlogo

Nu i kväll blev det ett besök på gymmet. Fortare än vad man vet av det så börjar det att snöa och jag står på startlinjen i Sälen för att staka mig hela vägen till Mora. Det är lika bra att sätta igång redan nu.

stakmaskin-sats-gym-vasaloppet

45 minuter intervall blev ett lagom pass, i morgon blir det att köra rygg, axlar.

Inget är gratis hård träning belönar sig…!!!

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *