Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Feber och ont i kroppen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
23 augusti, 2015 Magnus Frischenfeldt

Feber och ont i kroppen.

 

History repeating. Det är inte konstigt att det känns tungt och jobbigt både i löpspåret och på gymmet. Jag har dragit på mig något skit som måste lämna kroppen och det är fort jag har inte tid med att vara orkeslös.

Det är precis som förra året nästan vid nästan exakt samma tidpunkt, nämligen när det är dags för Stockholm Halvmarathon.

DN-Stockholm-Halvmarathon-2012

Förra året missade jag loppet på grund av feber men det tänker jag inte göra i år. Då fick jag feber bara någon dag innan och svettades som en gris på morgonen då jag skulle dra på mig löpkläderna och ge mig ner mot starten, i år så har jag åtminstone ett par veckor på mig att bli bra så det är nog inga problem.

Jag ska försöka att hålla mig lugn, ligga i soffan istället för att gå till gymmet, hålla mig på land istället för att kasta mig i havet. Det är inte lätt men valet är lätt… Sjuk ingen halvmara…

Idag ska jag ner en sväng på stan och titta på de duktiga triathleter som kämpar på Stockholm gator.

Nästa år ska även jag vara delta..!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *