Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Stockholm halvmaraton 24 dagar kvar. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
19 augusti, 2015 Magnus Frischenfeldt

Stockholm halvmaraton 24 dagar kvar.

 

Nästa lopp närmar sig rekordfort och jag är inte vidare förberedd. Löpträningen kunde ha varit betydligt bättre än vad den har varit. Tyvärr så tycker jag det går trögt att springa och behöver få det att lossna. Jag har inga problem att avverka några mil men det är tungt och det går långsamt dessutom har jag haft problem med vaderna.

Nu är det bara upp till mig, inget är gratis så det är bara att ge sig ut. I förrgår vad det backträning i Ryssbergsbacken vilket var sjukt jobbigt och i går avverkade jag 15 km på asfalt.

jag-innan-löpning

Det känns i benen men det är bara att gilla läget. Ju längre jag springer desto enklare kommer Stockholm halvmarathon att kännas….

Eftersom det var högsommarvarmt och klarblå himmel packade jag båten för att ta en tur Till Ånga och Rensholmarna där Ånga swimrun gick för några veckor sedan.

Ånga-skärgård

skärgård

Det är så otroligt vackert, bara det är anledning nog för att delta i ett swimrun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *