Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Träningsvärk. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
12 augusti, 2015 Magnus Frischenfeldt

Träningsvärk.

 

Det känns i benen att jag sprungit ett antal mil över kobbar och skär i söndags. Eftersom jag inte är världens snabbaset eller starkaste löpare har jag en nu skön träningsvärk i benen. De känns som om jag har gjort 1000 utfall eller 1500 burpies så ni kan ju själva tänka er.

Träningsvärk till trots så är det en skön känsla för jag är otroligt nöjd med min insats på söndagens swimrun i Ånga, nu kan jag bara bli snabbare och starkare. Jag firade träningsvärken igår med ett gymbesök. Det blev inga benböj eller utfall men ett riktigt bra axel/ryggpass så nu har jag träningsvärk även i resten av kroppen.

Jag har svårt att bara träna för tränandes skull utan vill ha något att träna inför. Att ha en morot underlättar då man sätter mål för träningen. Idag fick jag ett nytt mål.

Jag har nu 31 dagar kvar för att förbereda mig inför Stockholm Halvmarathon.

DN-Stockholm-Halvmarathon-2012

Malin Andersson på Craft ser till att jag håller mig sysselsatt och det tackar jag för. Nu ska jag lägga in en högre växel och löpträna, jag hoppas på att vaderna inte börjar krångla igen.

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *