Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Starklar. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
8 augusti, 2015 Magnus Frischenfeldt

Starklar.

 

Jag har varit frånkopplad från bloggen några dagar. Den sista dagarna har det inte hänt mycket och träningen har gått på sparlåga, allt för att försöka bli hel inför Ångaloppet i morgon.

Ångaloppet logo

Nu känner jag mig riktigt bra och jag hoppas att det kommer att hålla hela distansen. De sista dagarna har bestått av lätta löprundor inte längre än 3-5 km per gång och simning förutom det sjukt mycket stretch. Jag fick uppmaningen att stretcha 10 gånger om dagen det betyder ju nästan jämt….

gubbvad-tåhävningar-vadträning-muskelbristning

Stretch, gång i backe och lätt löpning samt vila har gjort susen och är nu laddat till tusen… ÄNTLIGEN ska jag få springa igen. Håll nu tummarna att jag känner mig lika hel i morgon kväll då jag sprungit 20 km över kobbar och skär rapport med bilder kommer.

Träning-swimrun-jogersö-ner-i-vattnet

Inget är gratis det är bara att kämpa på…Jag ska hålla mitt motto: Det jag ställer upp på ska genomföras….. Stackars Jacob…..

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *