Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Uppladdning inför Ångaloppet. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
3 augusti, 2015 Magnus Frischenfeldt

Uppladdning inför Ångaloppet.

 

Nu är det inte många dagar kvar innan Ångaloppet och kväll testade jag mina nya swimrunkläder från HEAD för första gången.

Träning-swimrun-jogersö

Det blev inte lång löpning för jag har fortfarande ont i vaden och vill inte belasta den mer än nödvändigt. Benen höll över förväntan och det gick riktigt bra att springa.  Riskmomentet är när jag kommer upp ur vattnen och ska halka runt på hala klippor och rötter.

Träning-swimrun-jogersö-upp-ur-vattnet

Oberoende om jag är hel eller inte så kommer förmodligen inte Jacob Bruce som är min lagkamrat under Ångaloppet vara vidare glad på mig för han är snabb….SKITSNABB….

Träning-swimrun-jogersö-i-vattnet

Det känns att swimrun utrustningen från HEAD är anpassade till både löpning och vatten. Västen har en låg skärning i nacken så den inte skaver, utrustad med massor av tighta fickor för gel och utrustning dessutom ger den kompression och det är inget som fladdrar eller är i vägen varken när man springer eller simmar. Tightsen sitter perfekt och det känns som om materialet inte behåller vatten utan de är smidiga att springa i även då dom är blöta.

head-swimrun-equipment

Dessutom har jag nya glasögon som är större än de från Speedo som jag använder då jag enbart simmar. De här var lätta att få på och av under rörelse dessutom sitter dom på plats.

I morgon ska jag utöka löpningen och köra fler simpass men jag ska vara försiktig har ingen lust att ringa till Jacob och säga att det inte blir något på söndag.

Jag är laddad till 1000.

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *