Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Kompression och liniment. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
30 juli, 2015 Magnus Frischenfeldt

Kompression och liniment.

 

Nu har jag varit hos Janne på NYNAP tre gånger för grundlig genomgång av vadmusklerna. Det känns att det ger ett fantastiskt resultat tillsammans med stretch men jag är lång från läkt. Jag har precis kommit tillbaka från gymmet där jag “promenerade” på löpbandet i maxlutning för att på så sätt sträcka ut vaden i steget. Dessutom försökte jag springa men där tog det stopp….. Jag har fortfarande till den 9:e augusti på mig att bli bra…. en ocean av tid…..

Om jag inte lyckas bli bättre så kommer Jacob Bruce inte vara vidare glad på startlinjen när startskottet går för årets Ångalopp…. Jag förväntas att springa två mil i terräng… dessutom blöt, det ska väl gå bra.

Jag skrev om specialkläder inför Swimrun och jag har fått den experthjälp jag behövde. Det är inte många märken som satsar på Swimrun så utbudet är inte det största om man inte vill springa i vanlig träningskläder. Det företag som storsatsar på Swimrun är Head så jag vände mig till dom för experthjälp.

head-swimrun-equipment

Nu är jag kittad med tights, väst med fickor, glasögon och dolme. Jag märker på materialet att det är anpassat för att snabbt torka efter simsträckorna så man inte springer runt med extra vikt.

Jag har inte testsimmat ännu så fort jag gjort det så återkommer jag om hur det känns i jämförelse med vanliga träningskläder. Tills dess ska jag smörja in mina vader med ytterligare ett lager liniment.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *