Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Naprapathjälp. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 juli, 2015 Magnus Frischenfeldt

Naprapathjälp.

 

Att vaden skulle ställa till så stora problem trodde jag aldrig. Det är helt och hållet mitt fel att jag har ont, jag måste bättra mig för lösningen är ganska enkel…. STRETCH. Jag vet att jag inte är världens bästa på att stretcha eller rättare sagt jag är urusel, det får jag lida för nu. Alla vet hur man stretchar, vi lärde oss redan på gympan i skolan och på gymmet sitter det stora affischer på väggarna som visar bra stretchövningar, trots det är de flesta urusla på att ta hand musklerna efter ett träningspass.

Nu har jag otrolig tur för i huset bredvid bor Jan och Åsa med familj. Janne är naprapat och har NYNAP i Oxelösund, han såg mig linka fram på berget och undrade hur det egentligen stod till med mig, nästa dag låg jag på hans behandlingsbänk.

Eftersom jag redan innan hade så ont att jag knappt kunde gå vad det inte den skönaste behandlingen. Janne formligen krossade mina muskler. Masserade bort slaggprodukter och gjorde så att musklerna fick ordentlig genomströmning. Det gjorde ont som faan… efter det så gick vi genom bra stretchövningar.

Jag ska träffa honom igen på onsdag sedan är det upp till mig om jag ska bli bra i benen, jag har fram till 9:e augusti på mig då Jacob och jag står på startlinjen till Ånga swimrun…

 

naprapat_oxelösund_nyköping_Nynap

Tack Jan Erlandsson förmodligen är det du som gör att jag kommer kunna genomföra loppet. Följ länken så hittar du honom: NYNAP Nyköping och Oxelösunds naprapatklinik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *