Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Muskelbristning från helvetet… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
24 juli, 2015 Magnus Frischenfeldt

Muskelbristning från helvetet…

 

Det som kändes så bra. I förrgår gjorde jag min premiärrunda i löpspåret med efterföljande simning, det kändes helt ok. Även om jag inte sprang i någon racerfart så tog jag mig fram i skogen utan större problem.  Jag upprepade rundan även igår men trampade så illa med min blöta sko efter simningen att det small till i vaden. Nu sitter jag här igen med min skitvad…. Det är tre veckor kvar till Ångaloppet och då SKA jag stå på startlinjen.

Vi som hade många sköna saker inplanerade i helgen…. Ia och Niklas är nere med cyklarna och tanken var att vi skulle cykla till Näverkvarn idag, istället fick jag fick lydigt stå kvar och titta när dom trampade iväg.

ia-niklas-och-lars-cykel

Det känns sådär….

Kul för dom som fick en skön tur på 62 km med fikapaus efter halva streckan i Näverkvarns hamn. För min del så är det vila, stretch, kompressionsstrumpor och liniment som gäller…

Det är bara att gilla läget och komma ut starkare….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *