Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Ångaloppet 2015 | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 juli, 2015 Magnus Frischenfeldt

Ångaloppet 2015

 

Back on track. Äntligen har jag något att se fram mot och lägga min energi på. Jag fick idag reda på att jag har en startplats via STARK MAGASIN på årets upplaga av Ångaloppet.

Ångaloppet är ett swimrunlopp som består av 20 km terränglöpning och 2 km simning. Banan går över 12 öar och kobbar vilket gör Ångaloppet till ett annorlunda och vackert lopp i Sörmlands skärgård. Men deltar i lag om två och jag kommer att starta med Jacob Bruce. Årets Ångalopp är det 5:e i upplagan.

Det ska bli kul att testa något helt nytt och swimrun är perfekt att träna här ute i stugan.

Jag var idag ute på första träningsrundan efter att jag fått ont i vaden. Jag tog det lugnt och sprang inte mer än 3 km i någorlunda tempo och avslutade med ca 200 meter simning. Om det känns helt ok i morgon utökar jag  längden på löpningen och simmar fler sträckor.

swimrun

Det var sjukt jobbigt att simma mycket tyngre än vad jag hade väntat mig och var helt fel klädd. När jag simmat förut har jag haft min dräkt från Speedo på mig som hjälpt att lyfta kroppen i vattnet, nu simmade jag med blytunga skor, dränkta tights och ett superställ…. det kändes helt fel. Jag får ta till proffshjälp.

Nu hoppas jag att benen känns lika bra i morgon så jag kan ge mig ut i naturen igen, tills dess ska jag passa på att njuta av en solnedgång från en klarblå himmel, trot eller ej men sommaren kom tillbaka, lika bra att passa på.

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *